BEYAZ GIDA / ÜRÜNLER

Emülsifiye Edici Tuzlar

Emülsifiye edici tuzlar, proteinleri ve lipitleri dağıtmak ve homojen bir ürün elde etmek için kullanılır. Tek değerlikli sodyum veya potasyum iyonları, kazein sütü proteinleri üzerindeki iki değerlikli kalsiyum iyonunun yerini alır. Bu, kazeinin içindeki kalsiyum iyonlarını bağlayan ve bu süt proteinini bir arada tutan köprülerin kaldırılmasını tetikler. Kazein daha sonra gıda sisteminin su ve yağ fazı arasında emülsifikasyon sağlayan lipofilik ve hidrofilik uçları açığa çıkarmak için açılır. Birçok spesifik işlenmiş gıdada istenen dokusal özellikleri yaratma işlevi, emülsifiye edici tuzların türlerinden etkilenir

PRODA 7012
PRODA 1485
PRODA 1212
PRODA 7392
PRODA 6638

Ürünlerimiz

EN GÜZELİNİ

#beyazlayaparsın





İLETİŞİM

OFİS
Cevizlik Mah. Muhtar Halit Kral Sok. Sekizler Apt. No: 26/7 
Bakırköy / İSTANBUL

DEPO
Marmara Sanayi Sitesi S Blok No: 17 İkitelli / İSTANBUL

34100

info@beyazgida.com.tr

+90 212 466 24 69 pbx

+90 212 466 24 79