BEYAZ GIDA / ÜRÜNLER

Koruyucular

Gıda koruyucuları iki ana gruba ayrılır: antioksidanlar ve antimikrobiyaller. Antioksidanlar, gıdaların oksidatif mekanizmalarla bozulmasını geciktiren veya engelleyen bileşiklerdir. Antimikrobiyal maddeler gıdalardaki bozulma ve patojen mikroorganizmaların büyümesini engeller.

Antimikrobiyaller çoğunlukla bozulma ve patojen mikroorganizmaların büyümesini engellemek için soğutma veya ısıtma gibi diğer koruma teknikleriyle birlikte kullanılır.

Antimiktobiyaller birçok bakterinin ve küf, maya ve mantarların gıdalarda yok edilmesini ya da sayılarının azalmasını sağlar.

AFT – 2000
ACOL KM 2010
ACOL S 2000

Ürünlerimiz

Türkiyenin dört bir köşesinde çözüm ürettiğimiz işletmelerimizin mutfaklarına konuk oluyor ve uygulamalı eğitim videoları çekip sizinle paylaşıyoruz.

   Beyaz Mutfak

İLETİŞİM

OFİS
Cevizlik Mah. Muhtar Halit Kral Sok. Sekizler Apt. No: 26/7 
Bakırköy / İSTANBUL

DEPO
Marmara Sanayi Sitesi S Blok No: 17 İkitelli / İSTANBUL

34100

info@beyazgida.com.tr

+90 212 466 24 69 pbx

+90 212 466 24 79